Adverteren

Houdt je badkamer overzichtelijk en rustig


Wonen 21 Jan 2021
Houdt je badkamer overzichtelijk en rustig

De badkamer. We hebben hem elke dag nodig. Er moet gedoucht worden, we poetsen onze tanden, we borstelen onze haren en we moeten meerdere keren per dag plassen. De badkamer is een veel bezochte ruimte in het huis. Het is daarom belangrijk dat deze overzichtelijk en rustig blijft, zodat je hier zonder problemen je ding kunt doen. Ruim je badmeubel netjes in en zorg ervoor dat je spullen niet door elkaar belanden. Leg alles netjes weg en zorg ervoor dat je de ruimte hebt die je nodig hebt.

Gebruik opbergbakjes

In de kasten in de badkamer kan het al snel een zootje worden. Scheermesjes, shampoo, douchegels, haarborstels en overige spullen raken al snel door elkaar. Leg daarom alles in opbergbakjes. Haal wat opbergbakjes bij de IKEA en leg deze in de lades van je badmeubel. Doe hier wattenstaafjes, watjes, elastiekjes en kleine spulletjes in. In de wat grotere bakjes kun je bijvoorbeeld je scheermesjes en het scheerschuim leggen. Koop ook bakjes voor tandpasta, shampoo, douchegels en overige producten. Zo blijft alles netjes liggen waar het hoort en hoef je niet door een rommelige lade te graaien als je tandpasta of shampoo op is. 

Leg handdoeken op kleur

Doe je de deur van de kast open in de badkamer of heb je een openkast zonder deuren? Dan wil je uiteraard dat je de handdoek netjes opgestapeld ziet liggen en dat het er georganiseerd uitziet. Leg daarom handdoeken op kleur en vouw ze netjes op. Leg de dichte kant van de handdoek naar voor, zodat je geen lelijke vouwen en naden ziet. Door handdoeken op kleur te leggen zal je ook al snel een rust creëren. Maak ook een apart stapeltje voor de washandjes. Zo hoef je hier niet lang naar te zoeken als je deze nodig hebt.

Zet de washand in een hoek

Vieze was is geen mooi zicht. Zet daarom de wasmand in een hoek. Kies bij voorkeur een wasmand met een deksel, zodat hij afgesloten kan worden en je geen grote hoop met vieze was ziet liggen. Laat de wasmand ook niet overlopen met vuile was. Leeg hem regelmatig en zo kun je ook de was goed bijhouden. 

Bespaar geld met leuke koopjes
Korting 24 Jun 2021

Bespaar geld met leuke koopjes

Verhuizen zonder stress
Wonen 05 Mar 2021

Verhuizen zonder stress

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen