Adverteren

Leuke (verjaardag)cadeaus voor vriendinnen


Tips 21 Jan 2021
Leuke (verjaardag)cadeaus voor vriendinnen

Is je beste vriendin jarig, maar weet je niet goed wat je haar moet geven? Na al die jaren vriendschap is het vaak lastig om te bedenken wat je elkaar moet geven. Je hebt tenslotte al veel verjaardagen van elkaar meegemaakt en je wilt niet elk jaar dezelfde cadeaubon geven. Tijd voor wat inspiratie. Met deze tips kun je altijd leuke cadeaus geven en zal je je vriendin elke keer opnieuw weer kunnen verrassen!

Geurkaarsen en kandelaars

Voor de verjaardag van je beste vriendin is het geven van geurkaarsen en bijpassende kandelaars altijd goed. Het geeft sfeer in haar huis en de lekkere geur kan zich verspreiden in de ruimte waar ze het neer zet. Geurkaarsen zijn in verschillende kleuren, vormen en groottes te verkrijgen. Kies voor verschillende kleuren, vormen en groottes en maak er een variërend pakketje van. Voeg nog wat leuke kandelaars toe die bij de stijl in haar huis passen en maak het cadeau compleet. Pak het leuk in en ze zal het geweldig vinden.

Droogbloemen en vazen

Een boeket met mooie verse bloemen is leuk om te krijgen, maar het vergaat na een week of 2 en dat is zonde. Is je vriendin dol op bloemen? Geef haar dan droogbloemen cadeau. Droogbloemen hebben geen verzorging nodig, kunnen niet meer doodgaan en gaan maanden of soms jarenlang mee. Ze zijn iets duurder als verse bloemen, maar je hebt er wel veel meer plezier van. Koop een bijpassende vaas en je bent klaar!

Badkamerspulletjes

Je beste vriendin verwennen met spulletjes voor in haar badkamer is altijd een goed idee. Koop bijvoorbeeld een lekkere handzeep en een handcrème. Je kunt ook mooie kleine vaasjes kopen voor in haar badkamer met bijpassende kaarsjes en kleine droogbloemen. Maak een leuk pakketje voor in haar badkamer en geef bijvoorbeeld wat badzout voor een heerlijk voetenbadje. Ze zal er zeker veel plezier van hebben. 

Ga er samen op uit

Wil je je beste vriendin écht een keer verwennen? Ga er dan eens samen op uit. Plan een dagje uit of boek een stedentrip. Ontdek samen de stad waar ze altijd al naartoe wilde gaan, zoek een paar daagjes de zon op of boek een avontuurlijk dagje uit. Jullie beleven samen de grootste lol en jullie hebben altijd iets om naar terug te kijken. De mooie herinneringen zullen jullie altijd bijblijven! 

Bespaar geld met leuke koopjes
Korting 24 Jun 2021

Bespaar geld met leuke koopjes

Verhuizen zonder stress
Wonen 05 Mar 2021

Verhuizen zonder stress

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen